Welkom bij JoyLab Photography & Webdesign

Welkom bij JoyLab Photography. Creatieve fotografie en webdesign voor particulieren en bedrijven.

Ben je op zoek naar een fotograaf welke je het best op de gevoelige plaat vastlegt, of wens je een foto reportage van een (bedrijfs) feest. Informeer dan naar de mogelijkheden. Ook voor product fotografie kun je bij JoyLab terecht. Naast fotografie, is het ook mogelijk om door JoyLab een website te laten ontwerpen en programmeren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De filosofie van JoyLab:

Het maken van foto's laat zich het beste kenmerken met het 'vangen' van licht. Zie het als het vangen van een vis met een schepnet. Door de breking van het licht bevind zich de vis op een andere plek dan dat je in eerste instantie zou verwachten. Als je de techniek goed beheerst, zul je de vis eerder vangen dan wanneer je het zonder enige kennis probeert.

Door de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb vergaard, kan ik mij helemaal richten op compositie en lichtval zonder dat ik hinder ondervind van gebrek aan technische kennis. Het voordeel hierbij is dat shoots ontspannend verlopen met een goed resultaat als gevolg. 

Geinteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend om informatie en prijzen.